Notícia

Les Fires de Maig busquen protagonista

28 de febrer de 2018

 

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i la Comissió de les Fires i Festes de Maig han donat el tret de sortida a la campanya de comunicació d’enguany presentant la pre-campanya “Dona la cara”.

L’acció consisteix en una campanya participativa dirigida a tota la ciutadania de Vilafranca i la comarca, on es busquen voluntaris de 18 a 100 anys de qualsevol sexe, que vulguin formar part de la imatge de les Fires de Maig d’enguany.

Per aquest motiu, s’ha organitzat una sessió de fotos per al proper dissabte 10 de març de 10h a 13h a l'edifici de l'antiga Estació Enològica, al c/ d'Amàlia, 29 de Vilafranca. Per participar-t’hi l’únic requisit és omplir el formulari al qual podreu accedir-hi clicant aquí

La imatge gràfica de les Fires de Maig 2018 serà un collage a partir de les fotografies realitzades. Es busca donar protagonisme a les persones, tant als visitants com als expositors, per aquest motiu es vol animar a que participin en la imatge gràfica d’aquest esdeveniment firal.  A més, durant les Fires de Maig, s’habilitarà un espai d’exposició on es mostraran totes les fotografies realitzades.

Accessibilitat