Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Conferència inagural

 

 

Emilio Duró, de l'empresa Iter Consultores, és llicenciat en administració i direcció d'empreses i MBA per ESADE, així com llicenciat en econòmiques per la UAB; prestigiós consultor i conferenciant internacional; és professor associat en diferents universitats, col·labora en diferents programes televisius i basa el seu anàlisi en el desenvolupament emocional com a clau per a l'èxit professional.

La conferència, que porta per títol No s'hi val a rendir-se, parlarà al voltant de la motivació; de la importància d'adoptar una actitud mental positiva, l'optimisme en la vida, la necessitat d'adaptar-se al futur i als canvis i el control de la por com a factor determinant d'èxit.

ASSISTEIX A LA CONFERÈNCIA INAUGURAL

Dia:
divendres 22

Hora:
09:15h

Canal:
Youtube

PARTICIPA!
Fes arribar les teves preguntes o comentaris a través de Twitter amb l'etiqueta #firesdemaigduro
 
MÉS INFORMACIÓ

- "No vale rendirse", breu resum de la conferència
- Presentació Conferència inaugural