Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

INNOVI, Viticultura en temps convulsos

#InnoviFMaig20

El títol de jornada defineix l'estat en què es troba el sector el qual ha de fer front, no només al sobrevingut COVID sinó, a una situació estructural que arrossega de fa forces anys.
L'augment de la competència, el posicionament mundial dels nostres vins i escumosos i d'altres factors interns i externs al sector, han complicat la situació d’alguns agents de la cadena de valor.
INNOVI, el clúster català de la vinya i el vi, té com a missió promoure la competitivitat de les empreses de la cadena de valor a partir de la innovació.
Així, en aquesta jornada volem aportar coneixement sobre dos aspectes que pensem poden ajudar als diferents agents a millorar la seva competitivitat: l'ús de Most Concentrat com a substitut del sucre i potenciar l'elaboració pròpia de vi per part dels viticultors.
El webinar, en format taula rodona ens explicarà diferents experiències en tots dos temes, així com projectes de futur que es volen implementar a Catalunya.

PROGRAMA DE LA JORNADA

De 16:00 a 16:05 - Obertura de la jornada:
- Joan Manel Montfort, Ajuntament de Vilafranca

De 16:05 a 17:15 - Taula Rodona
- Jordi Cuyàs, Expert en desenvolupament local
- Maite Esteve, Vins el Cep
- Jordi Giné, Conca Activa (Promotors Viver de Celleristes Conca de Barberà)
- Eva Plazas, Vilarnau
- Xoan Elorduy, INCAVI
- Joan Manel Montfort, Ajuntament de Vilafranca

De 17:15 a 17:25 - Ronda de preguntes

De 17:25 a 17:30 - Cloenda de la jornada
- Eloi Montcada, INNOVI
ASSISTEIX A LA WEBINAR

Dia i hora:
divendres 22 de maig, a les 16h

Entrada gratuïta

Canal:
Zoom
INNOVI - Clúster vitivinícola Català

93 118 59 51
info@innovi.cat
www.innovi.cat

   
COL·LABORADORS:

         
AMB EL SUPORT DE: