Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Espai PTV Fires

Els informatius de la ràdio i la televisió faran seguiment del que vagi passant en l’entorn virtual de la fira multisectorial de Vilafranca. Però també s’oferiran tres tertúlies per sectors.DIJOUS 21

La programació especial de fires arrenca amb una entrevista amb el regidor de Promoció Econòmica Joan Manel Montfort sobre com es plantegen aquestes atípiques Fires de Maig 2020


DIVENDRES 22

- Tertúlia conduïda per la periodista Laia Paretas sobre economia i comerç. Amb la participació de Xavier Mestres, de la botiga Joguines de fusta, Elisabet Rovira, propietària de Vilafranca descans, i David Maiquez, responsables de showrooms d’Elements.
A les 15:30 i a les 23:30h

- Entrevista amb l’economista Emili Duró, encarregat de pronunciar la conferència inaugural de les Fires de Maig 2020. Entrevistat pel director de Ràdio Vilafranca i Penedès TV, Joan Beumala.
A les 17:30 i a les 21:30h


DISSABTE 23

- Repetició de la tertúlia conduïda per la periodista Laia Paretas sobre economia i comerç. Amb la participació de Xavier Mestres, de la botiga Joguines de fusta, Elisabet Rovira, propietària de Vilafranca descans, i David Maiquez, responsables de showrooms d’Elements.
A les 11:30h.

- Tertúlia conduïda pel periodista Josep M. Soler sobre enoturisme, vins i gastronomia. Amb Francesc Olivella, director de la DO Penedès, Olga Guasch, del restaurant El Gat Blau, i Ester Garcia, de l’escola d’Enoturisme.
A les 14:30, a les 18:30 i a les 22:30h.

- Repetició de l’entrevista de Joan Beumala, director de Ràdio Vilafranca i Penedès TV, a l’economista Emili Duró, encarregat de pronunciar la conferència inaugural de les Fires de Maig 2020.
A les 9:30 i a les 13:30h.


DIUMENGE 24

- Tertúlia conduïda pel periodista Sergi Ansón sobre el sector de l’automoció. Amb Jordi Carbó, d’Autocam, i Oriol Jounou, del Grup Jounou.
A les 14:30, a les 18:30 i a les 22:30h.Les tertúlies tindran la seva versió radiofònica el dissabte de 18 a 19:30h amb una reposició el diumenge de 19 a 20:30h.
Penedès TV i Ràdio Vilafranca

Programació especial Fires de Maig 2020