Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

BAR RESTAURANT 20A

Som en Jaume i la Yolanda i des de fa tres anys estem al capdavant del 20A, un bar restaurant amb un ambient familiar, acollidor i casolà. Oferim esmorzars, menús per dinar i berenars (Novetat!!). Obert de 8 a 20h. A partir de l'inici de la Fase 2 estarem al local, ho pots passar a recollir o t'ho portem a casa o a la feina. Estarem a prop teu oferin-te el millor de nosaltres amb totes les garanties higièniques i de seguretat.

PROMOCIÓ DURANT LES FIRES DE MAIG 2020 VIRTUALS

Durant les fires publicarem una sopa de lletres (clica aquí per veure-la)on si podeu resoldre les 8 paraules amagades i relacionades amb el nostre local, quan tinguem obert i durant el mes de Juny ,si ens dius la solució, et convidem a cafè si fas un entrepà o menú.
Entre tots farem possible poder seguir endavant!!!!!.
FES UNA VIDEOCONFERÈNCIA AMB AQUEST EXPOSITOR DURANT LES FIRES

Canal:
https://meet.jit.si/bar20a

Demana cita prèvia al whatsapp:
679320750
BAR RESTAURANT 20A

CARRER SANT BERNAT 6, Vilafranca del Penedès
679320750 / 680592688
20avilafranca@gmail.com