Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

XERIGOTS FORMATGES I VINS, SL

A Xerigots, som afinadors de formatges artesans de tot el món. Especialitzats en servei a hosteleria, seleccionem formatges i en tenim cura en unes instal·lacions especials, situades en un antic celler del segle XIX en un dels carrers més emblemàtics de Vilafranca del Penedès, el carrer Comerç. També servim a domicili seleccions de formatges artesans per gaudir a casa d'una autèntica experiència Xerigots.
Al detall, disposem de selecions que enviem a domicili mitjançant la nostra botiga online: www.xerigots.cat/botiga

PROMOCIÓ DURANT LES FIRES DE MAIG 2020 VIRTUALS

Per les Fires de Maig oferim una Selecció de Formatges #xerigotsacasa especial, amb 10 formatges. Tot un recorregut sensorial per diferents tipus de llet i elaboracions. Podreu comprar-la a www.xerigots.cat/botiga i l'entregarem al teu domicili. El dissabte 23 de maig, a les 19:30, podreu seguir el tast en directe que s'oferirà a l'espai d'enogastronomia de Fires de Maig.
FES UNA VIDEOCONFERÈNCIA AMB AQUEST EXPOSITOR DURANT LES FIRES

Canal:
https://meet.jit.si/XERIGOTS

Demana cita prèvia al whatsapp:
665280806
ACTIVITATS A L'ESPAI ENOGASTRONÒMIC

- Divendres 22, a les 21h, a l'Instagram Live de @xerigots:
TAST EN DIRECTE - XERIGOTS A CASA

Tast online de la selecció setmanal "Xerigots a casa", una selecció de 10 formatges amb diferents estils, textures i procedències. Expliquem les característiques de cada formatge, d'una manera amena i directa, tot recomanant opcions de maridatge i resolent els dubtes que puguin sorgir en directe. La selecció "Xerigots a casa" es pot adquirir a la nostra botiga online: www.xerigots.cat/botiga

Normes generals de funcionament:
L'accés al directe és lliure i no és necessari tenir usuari a Instagram. Clicant sobre l'enllaç s'hi pot accedir a través de la web.
- Dissabte 23, a les 19:30h, al Zoom de les Fires de Maig:
TAST EN DIRECTE I VENDA ONLINE

Per gaudir d'un autèntic tast de formatges des de casa. El Jordi Bertran oferirà un recorregut per conèixer 10 formatges diferents, les seves formes d'elaboració. Una manera amena i gustosa de posar els sentits a prova per diferenciar els tipus de llet i els graus de maduració. I, alhora, veure com d’especial pot arribar a ser la simbiosi del vi i el formatge i les intensitats d’un maridatge. Per fer aquesta activitat, recomanem que tingueu la selecció Xerigots a Casa Especial Fires de Maig que trobareu a www.xerigots.cat/botiga

Normes generals de funcionament:
1. L’administrador de l’acte us donarà accés a la sala 10 minuts abans de l’hora d’inici de l’activitat.
2. Tots els assistents tindran per defecte els micròfons desconnectats excepte la persona que fa l’activitat per tal de garantir un bon funcionament de l’acte.
3. Un cop acabada l’activitat si voleu fer alguna pregunta la podeu fer a través del xat de text i el ponent intentarà donar-vos resposta
DESCARREGA’T ELS NOSTRES CATÀLEGS

www.xerigots.cat/botiga
 
XERIGOTS FORMATGES I VINS, SL

CARRER COMERÇ, 36, Vilafranca del Penedès
938133286
665280806
info@xerigots.cat
www.xerigots.cat