Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

AGRUPACIÓ DE DEFENSA FORESTAL LA CARRERADA

L’Agrupació de Defensa Forestal “la Carrerada”, és una entitat sense ànim de lucre, formada per les entitats GEIF - Agrupació Ciutadana d’Incendis Forestals, grup ecologista Bosc Verd i els Ajuntaments de Vilafranca del Penedès, la Granada i les Cabanyes.

PROMOCIÓ DURANT LES FIRES DE MAIG 2020 VIRTUALS

Els nostres objectius són la sensibilització sobre el medi natural, vigilància dels boscos i el nostre entorn natural i extinció d'incendis forestals a les comarques de l’Alt, Baix Penedès i Garraf, donant suport als cossos d'emergència de la Generalitat.
Durant l'any, realitzem diverses jornades de neteja del medi natural i reforestacions, al territori de la nostra ADF i col·laborem amb la resta d'entitats medi ambientals de la comarca quan ens ho demanen.
Per fer-se voluntari,escriure a: info@adflacarrerada.cat
FES UNA VIDEOCONFERÈNCIA AMB AQUEST EXPOSITOR DURANT LES FIRES

Canal:
https://meet.jit.si/LACARRERADA

Demana cita prèvia al whatsapp:
686212267
DESCARREGA’T ELS NOSTRES CATÀLEGS

Fes-te voluntari
 
AGRUPACIÓ DE DEFENSA FORESTAL LA CARRERADA

C/ ESCORXADOR 21. 08720 - VILAFRANCA DEL PENEDÈS
686212267
adflacarrerada@gmail.com / info@adflacarrerada.cat
www.adflacarrerada.cat