Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

CLUB TENNIS VILAFRANCA

Club esportiu obert a socis i a no socis per a lloguer de pistes de tennis i padel, squash, piscina a l'estiu, sauna, gimnàs (classes dirigides, ioga, etc), escola de tennis i padel per nens i adults, classes particulars de tennis i padel, esplai i campus d'estiu, setmana santa i nadal, servei de Bar-Restaurant, parc infantil, pista poliesportiva, terrassa, ampli pàrquing gratuït.

PROMOCIÓ DURANT LES FIRES DE MAIG 2020 VIRTUALS

- CLUB TENNIS VILAFRANCA, tota aquella persona que s'inscrigui durant els dies de la Fira comptarà amb un 10% de decompte en tots els serveis del Club qui s'apunti abans del 30 de juny (quotes, lloguer de pistes, casal d'estiu, piscina etc).

- KMTENNIS I PADEL

- SWIM&FIT, qui s'apunti a les classes dirigides tindrà un descompte i les classes li sortiran a 40€/mes dos dies a la setmana. Pel que fa als entrenaments personals se'ls aplicarà un 10%.

 

FES UNA VIDEOCONFERÈNCIA AMB AQUEST EXPOSITOR DURANT LES FIRES

Canal:
https://meet.jit.si/CLUBTENNISVILAFRANCA

Demana cita prèvia al whatsapp:
683 54 00 66
CLUB TENNIS VILAFRANCA

PLA DE CAVALLS, S/N (CAN LLEÓ), 08796, PACS DEL PENEDÈS.
93 817 10 83
680 37 06 81
recepcio@tennisvilafranca.cat / elenasolersanchez78@gmail.com
https://tennisvilafranca.cat