Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

COLLA XICOTS DE VILAFRANCA

La Colla Castellers Xicots de Vilafranca és una colla castellera de Vilafranca del Penedès fundada l'any 1982. És una colla plural, multiracial i amb aproximadament uns 200 castellers i castelleres de totes les edats, sense cap mena de distinció social, política, cultural o religiosa. A tots ens uneix la mateixa afició d'aixecar castells, el treball en equip i l'esperit de superació constant davant el gran nombre de reptes que la colla té per endavant.
La millor actuació de la història dels Xicots de Vilafranca està composta pel 3 de 9 amb folre carregat, el 5 de 8, el 4 de 8 realitzats la Diada del Roser el 31 d'octubre de 2015, en el que va ser la primera vegada que unien el 3 de 9 amb folre i la Catedral.
La segona millor actuació de la història dels Xicots de Vilafranca també va ser realitzada el mateix any i està composta pel 3 de 9 amb folre carregat, la torre de vuit amb folre, el 4 de 8, i el pilar de 5, realitzats per la Vigília de la Festa Major de Vilafranca el 29 d'agost de 2015, quan van carregar el primer castell de nou de la colla.
Al 2016, amb motiu de la Festa Major de la Granada, descarregarien per primera vegada el 4 de 9 amb folre
Aquest 2020, any de renovació de junta directiva, els objectius principals de la colla serien recuperar els castells de 8 i mig, fer créixer la massa social i la presència de joves dins de la colla.

 

PROMOCIÓ DURANT LES FIRES DE MAIG 2020 VIRTUALS

En aquesta edició de les Fires de Maig 2020 volem promocionar la nostra nova página web amb els seus apartats:
Història de la colla, calendari, notícies, arxiu multimèdia, patrocinadors, contacte, Bar Cal Noi-Noi (es podrán fer comandes per la web), botiga on-line, Amics dels Xicots, Escola de Grallers, Escola dels Xicots

 

 

FES UNA VIDEOCONFERÈNCIA AMB AQUEST EXPOSITOR DURANT LES FIRES

Canal:
https://meet.jit.si/XICOTSVILAFRANCA

Demana cita prèvia al whatsapp:
609384031
COLLA XICOTS DE VILAFRANCA

PLAÇA MILÀ I FONTANALS,3; 08720 VILAFRANCA DEL PENEDÈS
630039295/609384031
xicots@xicotsvilafranca.cat
www.xicotsvilafranca.cat