Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE CATALUNYA

El Campus de la UPC a Vilanova i la Geltrú ofereix graus i màsters en enginyeries: Mecànica, Electricitat, Electrònica i Automàtica, Disseny Industrial, Informàtica. Disposa d’un Centre Tecnològic amb 11 grups de recerca a disposició de les empreses.

El campus de la UPC de Vilanova i la Geltrú, referent universitari en enginyeries del Gran Penedès, és la teva porta oberta a un dels sectors de més projecció de futur i demanda laboral, on el projecte formatiu té en consideració la realització de pràctiques en empreses. T’oferim estudis de Grau i de Màster en l’àmbit industrial i informàtica, on adquiriràs una formació de màxima qualitat en unes instal.lacions de primer nivell. Lluny de les massificacions on el tracte personal és una raó.

FES UNA VIDEOCONFERÈNCIA AMB AQUEST EXPOSITOR DURANT LES FIRES

Canal:
https://meet.jit.si/UPCcampusdevilanova

Demana cita prèvia al whatsapp:
636316682
ACTIVITAT A L'ESPAI DEMO

Nom de l'activitat:
UPC Vilanova, la Universitat Politècnica del Gran Penedés

Descripció:
Presentació dels estudis, sortides professionals, mobilitat internacional,pràctiques en empresa, projectes de l’estudiantat i vida associativa del Campus de Vilanova i la Geltrú així com l’oferta tecnològica a disposició de les empreses per realitzar projectes conjunts.

Dia i hora:
dissabte 23, 13h

Canal:
https://zoom.us/j/91583958773

Normes generals de funcionament:
Consulta-les aquí
DESCARREGA’T ELS NOSTRES CATÀLEGS

Estudis
R+D+I
UPC
 
UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE CATALUNYA (Campus de Vilanova i la Geltrú)

Av. Victor Balaguer S/N, 08800 Vilanova i la Geltru
938967701
info.epsevg@upc.edu
www.epsevg.upc.edu | www.upc.edu