Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

PENEDÈSCAR

A Hyundai trobaràs el vehicle que s'adapti millor a les teves necessitats. Som l'únic fabricant que disposa de les 5 tecnologies que hi ha al mercat actualment: motoritzacions híbrides, híbrides endollables, 100% elèctric, híbrids suaus i hidrogen. Pensa diferent, pensa en Hyundai.

PROMOCIÓ DURANT LES FIRES DE MAIG 2020 VIRTUALS

Promoció especial per fires de Maig! Descomptes de fins a 8.990 €!
Ara tens l'oportunitat d'emportar-te el teu nou Hyundai amb 5 revisions gratuïtes, 5 anys de garantia i 5 anys d'assistència en carretera. Pots finançar la totalitat de l'import sense entrada amb entrega inmediata.
Ets particular i vols un rènting? Rènting per Particulars amb una promoció molt especial! Oferta Fira de Vilafranca per unitats limitades. I ara te'l portem a casa!
Corre que s'acaben! Hyundai. Ens cuidem. Et cuidem.

- Llistat de preus
 
FES UNA VIDEOCONFERÈNCIA AMB AQUEST EXPOSITOR DURANT LES FIRES

Canal:
https://meet.jit.si/PENEDESCAR3

Demana cita prèvia al whatsapp:
651463057 o ventas.penedescar@redhyundai.com
DESCARREGA’T ELS NOSTRES CATÀLEGS

Hyundai
PENÈDESCAR 3, SL

c/ Castellet, 6, Vilafranca del Penedès
608854013
ventas.penedescar@redhyundai.com
https://www.hyundai.es/concesionarios/penedescar