Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

9 DRACMA S.L

Assegurem a empreses i professionals: béns materials, responsabilitat civil, responsabilitat mediambiental, ciberriscos, assistència en viatge de negocis i altres. Amb connexió les 24 hores al dia al nostre web. Salut, vida i accidents. I especialment empreses vitivinícoles.

PROMOCIÓ DURANT LES FIRES DE MAIG 2020 VIRTUALS

És segura la teva xarxa informàtica? Nosaltres proporcionem el primer Anàlisi de Ciberseguretat DE FRANC, a càrrec de l’empresa LIGHT EYES, a les empreses que durant Les Fires de Maig ens demanin una proposta de CIBERASSEGURANÇA.
Després tu decideixes si vols que et protegim.
Inclou:
- Test Express de Ciberseguretat extern de les teves proteccions amb un informe de l’estat de la teva xarxa externa i recomanacions.
- Mirem l’estat de les teves comptes de correu, si han estat hackejades o no.
- Un cop finalitzat, reunió telemàtica i recomanacions sobre com millorar la teva protecció.

 
FES UNA VIDEOCONFERÈNCIA AMB AQUEST EXPOSITOR DURANT LES FIRES

Canal:
https://meet.jit.si/dracma

Demana cita prèvia al whatsapp:
637800408

 


Píndoles de Ciberriscos i altres vídeos al Vídeblog DRACMA

 

 

 

9 DRACMA S.L.

Igualada, 54, Vilafranca del Penedès
938921650
637800408
maria.torra@dracma.cat
www.dracma.cat