Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

AMDIF SL - Agrupació

Agrupació disposa de més de 700 assessors i mediadors i més de 40.000 professionals sanitaris i centres mèdics de referència. Ofereix cobertura d’assegurances de previsió personal (Salut, Accidents, Decessos, Dependència, Vida, Estalvi i Pensions) i rams diversos (Llar, Automòbil, Comunitats, etc.), amb més de 350.000 assegurats i més de 450.000 pòlisses contractades.

PROMOCIÓ DURANT LES FIRES DE MAIG 2020 VIRTUALS

LaTevaLlar10 - Una Assegurança que et dona un 25% de descompte.
Perque a casa, el més important és estar tranquils passi el que passi.
3 modalitats, segons el que necessitis:
- Acces: cobreix els incidents més freqüents
- Complet: cobertura molt completa, amb serveis de valor extra
- Complet plus: la teva llar, totalment protegida
El més important, sempre cobert
Enviament de reparadors, electricitat, serralleria i lampisteria urgent, reparacions d’emergència i vigilància de l’habitatge per robatori, incendi, explosió, caiguda de llamp i fum, inundació i danys per aigua, trencament de vidres, fenòmens atmosfèrics, impacte de vehicles, protecció jurídica… i moltes més cobertures i garanties opcionals.
No esperis que passi quelcom greu: LaTevaLlar10 t’ajuda en el teu dia a dia
Si s’espatlla un electrodomèstic, per a petits arranjaments a casa, per verificar l’estat de les instal·lacions, assistència informàtica (configuració de sistemes operatius, esborrat d’empremta digital...), dubtes sobre temes de salut... I t’ajuda quan més ho necessites: cobertura de Protecció de pagaments per a situacions de desocupació.

Podeu veure les nostres promocions de les Fires en aquest enllaç:
LaTevaLlar10
FES UNA VIDEOCONFERÈNCIA AMB AQUEST EXPOSITOR DURANT LES FIRES

Canal:
https://meet.jit.si/AMDIF

 
AMDIF SL - Agrupació

Pl. Soler i Carbonell, 32 baixos, Vilafranca del Penedès
938147244
josepmaria.ponsmiralbell@gacm.es
www.agrupacio.es