Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

ASSESSORIA I SERVEIS LOPD SL (WINDAT/PLADAT)

Windat està format per un equip interdisciplinar orientat a donar el millor servei a professionals, pimes i grans empreses. Estem especialitzats en protecció de dades, però com que aquesta esfera és tan transversal, podem aportar valor en àmbits molt diversos dins les empreses i que pivoten al voltant de la privacitat, la seguretat i la gestió de la informació.

PROMOCIÓ DURANT LES FIRES DE MAIG 2020 VIRTUALS

Auto avaluació del teu estat a nivell de tractament de dades personals. Es genera un informe i presentem les conclusions. Gratuít i sense compromís.
http://soportergpd.com/cumplimiento/ 


 
FES UNA VIDEOCONFERÈNCIA AMB AQUEST EXPOSITOR DURANT LES FIRES

Canal:
https://meet.jit.si/windat

Demana cita prèvia al whatsapp:
637721637
ACTIVITAT A L'ESPAI DEMO

Nom de l'activitat:
Com teletreball segurament i legalment

Descripció:
La impossibilitat de circular lliurement o de concentrar-se en espais tancats sense una distància mínima i unes condicions higièniques determinades ha portat a tancar temporalment molts negocis que, en el millor dels casos, pot intentar desenvolupar la seva activitat de la manera no presencial. Benvingut sigui el teletreball… però això no es pot improvisar.

Dia i hora:
Divendres 22, 12:10h

Canal:
https://zoom.us/j/93554228599

Normes generals de funcionament:
Consulta-les aquí
ASSESSORIA I SERVEIS LOPD SL (WINDAT/PLADAT)

Pau Benach 13. Vilafranca del Penedès
931934001
637721637
hola@windat.eu
www.windat.eu / www.pladat.com