Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

BPA-ASCA & ASSESORS GRUP GALILEA

BPA-ASCA & ASSESORS GRUP GALILEA és una correduria d'assegurances que col·labora amb més de 65 companyies. Assegurem als nostres clients i a d'altres companyie sper tal de garantir el present i la inquietud del futur de les seves pòlisses, obtenint les màximes garanties i preus ajustats sense fer canvi de companyia.
BPA-ASCA & ASSESORS GRUP GALILEA també fa estudies de pòlisses personalitzades i gestionem tots els canvis necessaris que reuqreixen les pòlisses de vida, risc, salut, llar, defuncions, empreses, comerços, pymes, vehicles, comunitats i col·lectius.
BPA-ASCA & ASSESORS conjuntament amb (ASERORA) Companya d'Assegurances Agràries també fem estudis de pòlisses ja en vigor i estudiem oferir el nostre pla de viabilitat sobre les possibilitats que tinguin garanties i preus ajustats, que són forestals, ganaderies, vinyes, oliveres, cultius, fruits secs, pastures, etc.

FES UNA VIDEOCONFERÈNCIA AMB AQUEST EXPOSITOR DURANT LES FIRES

Canal:
https://meet.jit.si/BPA-ASCA

Demana cita prèvia al whatsapp:
650504755
BPA-ASCA & ASSESORS GRUP GALILEA

Propera obertura a Vilafranca del Penedès
650504755
bpa-asca@hotmail.com
www.grupogalilea.com