Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

COMPAÑIA INDUSTRIAL DE REMOLQUES, S.L.

COMANCHE és fabricant de remolcs des de l'any 1974 i, des de llavors, sempre hem estat a l'avantguarda en innovació i disseny.
La nostra experiència i esperit innovador ens ha portat a crear una gamma de productes robustos i lleugers, fabricats amb els millors materials i amb rigorosos sistemes de qualitat, avançant-nos a les normatives UE i donant sempre la millor resposta i garantia als nostres clients.
Dins de l'àmbit de la qualitat, cal destacar que els nostres eixos i llances provenen de fabricants de primera línia.
La gamma actual inclou models de qualsevol àmbit (càrrega, càrrega lleugera, paletitzables, porta actuacions, ramaders, motos, porta fuel, etc.) i amb capacitats de càrrega adaptables a les seves necessitats.

PROMOCIÓ DURANT LES FIRES DE MAIG 2020 VIRTUALS

Durant la fira hi haurà un 5 % de descompte dels remolcs tenda i un 5% de descompte en els remolcs de carrega a part de la roda de recanvi sense cost.

 
FES UNA VIDEOCONFERÈNCIA AMB AQUEST EXPOSITOR DURANT LES FIRES

Canal:
https://meet.jit.si/comanche

Demana cita prèvia al whatsapp:
625 430 247
 
COMPAÑIA INDUSTRIAL DE REMOLQUES, S.L

Carrer Sis, 9 , 08794, Les Cabanyes del Penedès
938.921.045
625 430 247
info@comanche.biz
https://www.rcomanche.com