Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

MESKELLEURE

+KLLEURE som una empresa amb una àmplia experiència en serveis educatius, esportius i de lleure a particulars, centres educatius, administracions i empreses. Oferim projectes, activitats i tallers per nens/es, joves i adults on podran experimentar a través de mètodes innovadors la diversió i l'aprenentatge.
- SERVEI A AMPES I ESCOLES: Servei d'extraescolars, Servei de menjadors escolars, Projecte de casals d'estiu, nadal i Setmana Santa, Activitats, tallers i monitoratge per festes, servei de monitoratge per acollides o serveis esporàdics, Colònies: organització i gestió, Tallers per a famílies, Activitats esportives per adults: Pilates, zumba, ioga, hipopressius, Aquabalance i molt més.
- SERVEI A AJUNTAMENTS I ADMINISTRACIONS: Projecte de casals d'estiu, nadal i Setmana Santa, Mòduls, càpsules formatives i tallers per joves, adults i gent gran, Contractació de personal per atenció al públic, serveis esporàdics i altres, Contractació de tècnics o dinamitzadors de joventut i cultura, Activitats esportives per adults: Pilates, zumba, ioga, hipopressius, Aquabalance i molt més.
- SERVEI A PARTICULARS: Colònies de Caps de setmana i per equips, Monitoratge per festes, celebracions, comunions, casaments i altres esdeveniments, Monitoratge a domicili, Gimcanes familiars
- SERVEI PER EMPRESES I ALTRES: Servei d'animació Turística per hotels i càmpings, Servei de monitoratge per infants, Servei a empreses de teambuilding, esdeveniments, activitats...

FES UNA VIDEOCONFERÈNCIA AMB AQUEST EXPOSITOR DURANT LES FIRES

Canal:
https://meet.jit.si/meskelleure

Demana cita prèvia al whatsapp:
645627627
MESKELLEURE

C/Migdia nº31 oficina 1rB, Vilafranca del Penedès
645627627
hola@meskelleure.cat
www.meskelleure.cat