Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

MGC MÚTUA

MGC Mútua és una entitat asseguradora, sense afany de lucre, amb més de 35 anys d’experiència. MGC Mútua compte amb el reconeixement del sector mèdic, ja que ha estat l’entitat de caràcter mutualista millor valorada pel Col·legi de Metges de Barcelona i el Col·legi de Metges de Girona en les seves darreres enquestes, i amb el dels consumidors, tal i com es desprèn de l’enquesta “Satisfacción con los seguros de salud”, realitzada per l’OCU (Organización de Consumidores y Usuarios) a l’octubre del 2019. MGC Mútua ofereix cobertures que altres companyies no donen i serveis exclusius i personalitzats. Descobreix la seva àmplia gamma de productes de salut, vida, accidents, decés... i també els productes específics per a empreses.

PROMOCIÓ DURANT LES FIRES DE MAIG 2020 VIRTUALS

Contracta ara l'assegurança de salut de la teva familia, i la quota dels teus fills serà només de 29€. I, a més, gaudeix d’un important descompte en la teva quota familiar.  
MGC Mútua obsequiarà amb un xec AMAZON per valor de 10€ a totes aquelles families que demanin un pressupost a través del nostre formulari de contacte entre els dies 22 i 24 de maig.
 
 
FES UNA VIDEOCONFERÈNCIA AMB AQUEST EXPOSITOR DURANT LES FIRES

Canal:
https://meet.jit.si/MGCmutua

Demana cita prèvia al whatsapp:
682 73 61 90
ACTIVITAT A L'ESPAI DEMO

Nom de l'activitat:
Xerrada: Mètode Mente Activ

Descripció: Neurofitness per a majors de 50 anys

Dia i hora:
diumenge 24, a les 18h

Canal:
https://zoom.us/j/94358965311

Normes generals de funcionament:
Consulta-les aquí
DESCARREGA’T ELS NOSTRES CATÀLEGS

Campanya de salut 2020
 
MGC MÚTUA

Carrer del Prat de la Riba, 10 | 43700 El Vendrell
977 15 59 80
682736190
cmartiale@mgc.es
mgc@mgc.es