Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

THERMOMIX - FINA ANGLADA

THERMOMIX robot de cuina que ofereix inspiració i un extra de creativitat a cada plat. TM6 ofereix més funcions que mai i una sorprenent selecció de noves receptes, cobrint des de bàsic de la cuina fins alta gastronòmica. Aquí hi té lloc el menjar sostenible on es respecta al màxim el producte. OBJECTIU? preparar els plats que mai t`has imaginat millorant la teva forma de cuinar i el teu estil de vida.

PROMOCIÓ DURANT LES FIRES DE MAIG 2020 VIRTUALS

Provar el THERMOMIX 30 dies per 99 €, sense compromis, si no et convenç et tornem els diners. I també et regalem un xec regal de 50€ per comprar a la botiga on-line, te'l quedis o no.
Per ampliar la xarxa comercial del Penedès, t'oferim la possibilitat de formar part del nostre equip. L'AVANTATGE? guanyar-te el teu propi Thermomix. T´HI ESPEREM! 

FES UNA VIDEOCONFERÈNCIA AMB AQUEST EXPOSITOR DURANT LES FIRES

Canal:
https://meet.jit.si/THERMOMIX

Demana cita prèvia al whatsapp:
615512022
ACTIVITAT A L'ESPAI ENOGASTRONÒMIC

Nom de l'activitat:
DEMOSTRACIÓ AMB EL THERMOMIX
Farem un menú complert per veure les funcions de el THERMOMIX

Dia i hora:
dissabte 23, 18h

Canal:
A través del Zoom de les Fires de Maig
 
THERMOMIX - FINA ANGLADA

LAUREÀ MIRO, 122- ESPLUGUES
615512022
penedes.tmx@gmail.com
thermomix-barcelona.es/josefina-anglada-sellares