Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

MOTOR ALBET, SL

Som una empresa de serveis per l'agricultura, la jardineria, i el món forestal amb quaranta anys d'experiència en el sector. Oferim servei tècnic professional de reparació i venda de maquinària, accessoris i EPIs per utilitzar-la. Oferim també servei de lloguer de maquinària.

PROMOCIÓ DURANT LES FIRES DE MAIG 2020 VIRTUALS

La neteja i desinfecció han esdevingut el més important. Us presentem la línia de netejadores a vapor SC KÄRCHER, les més eficaces per la llar i l'oficina. I els equips de neteja d'aigua a pressió KÄRCHER amb DESCOMPTES ESPECIALS PER LES FIRES VIRTUALS. Sulfatadores PULMIC per desinfectar.
Ofertes de les nostres marques més destacades: HONDA, ECHO, STIHL i HUSQVARNA. Tisores de poda ELECTROCOUP. Tractors CLAAS, ANTONIO CARRARO i CARRARO TRACTORS. Per desbrossar la vinya, la OREC RMK 150 o la HUSTLER SUPER Z.
 
SORTEIG DE 1000€ EN COMPRES

Els expositors del sector Agrícola de les Fires de Maig Virtuals 2020, fem un sorteig de 1.000€ per compres en el expositor visitat, entre tots els clients que contactin amb nosaltres durant les Fires.
Participa!

Instruccions per participar al sorteig:
Enviar un correu electrònic a sorteigagricolafiresmaig2020@gmail.com indicant les següents dades:
- Nom i cognom
- Població
- Telèfon de contacte
- Adreça electrònica
- Expositor amb qui heu contactat


Només serà vàlid un sol correu electrònic per adreça. Si es detecta més d’un correu electrònic de la mateixa adreça, quedarà descartada.
El guanyador/a es publicarà a la premsa local
El guanyador/a, podrà fer la compra a l’expositor que ha anomenat al correu electrònic.
FES UNA VIDEOCONFERÈNCIA AMB AQUEST EXPOSITOR DURANT LES FIRES

Canal:
https://meet.jit.si/MOTORALBET

Demana cita prèvia al whatsapp:
607894629 / 677559964 / 660761901 o anna@motoralbet.com
MOTOR ALBET, SL

c/ Riera de Llitrà, 2-5, Pol. Ind. Domenys II, Vilafranca del Penedès
938181245
607894629
info@motoralbet.com
www.motoralbet.com