Notícia

Comencen les Fires de Maig Virtuals, amb 118 expositors i multitud de descomptes i promocions

22 de maig de 2020

Avui divendres 22 de maig, la conferència inaugural que Emili Duró pronunciarà a partir de les 9.15h a l’Espai Demo del web www.firesdemaig.cat donarà el tret de sortida a les Fires de Maig que enguany se celebren de forma virtual davant la impossibilitat de fer-ho en el seu format habitual al recinte Firal de la Zona Esportiva de Vilafranca, a causa de la pandèmia del Coronavirus.

Es tracta de les primeres fires multisectorials virtuals que s’hagin celebrat mai a Catalunya. Els 118 expositors d’aquestes fires es distribueixen seguint l’estructura tradicional però a través d’una web, amb pavellons online per cada sector i estands individuals en format web per cada expositor, que s’han bolcat a omplir de contingut amb vídeos i material divers. El nou format ha permès apropar-se a petites empreses, comerços i serveis que en els últims anys no participaven a les Fires, sobretot d’àmbit local. 

Grans promocions i descomptes i sorteig de 1.000 euros en maquinària agrícola

Cal destacar que els visitants i els expositors de les Fires de Maig Virtuals podran comunicar-se utilitzant les últimes tecnologies en comunicació online com ara Zoom, Jit.si o Whatsapp, a banda dels canals habituals de mòbil i correu electrònic. És remarcable el nombre d’ofertes, descomptes i promocions exclusives per als tres dies de Fires, com és habitual cada any, així  com excel·lents condicions de finançament. L’horari durant el qual poden interactuar clients i expositors serà de 10 a 14h i de 16 a 20h. Destaca el sorteig de 1.000 euros de descompte en maquinària agrícola entre tots els visitants que contactin amb els expositors d’aquest sector.

Una web plena d’activitats

Les Fires de Maig Virtuals posen a l’abast una àmplia graella amb 49 activitats, presentacions i formacions a través de tres espais: l’Espai Demo (22 activitats), amb videoconferències interactives d’expositors i d’entitats en format píndola de 30 minuts al zoom; l’Espai JugaFira (18 activitats) amb activitats lúdiques i formatives per els joves i els més petits a través de sales de zoom i l’Espai Enogastronòmic (9 activitats): tastos, xerrades i presentacions a través de zoom i Instagram Live.  Destaca com a cloenda el concert de la Societat coral El Penedès “el Coro”, que aquest any celebra els 50 anys del seu tradicional concert de cant coral de Fires. Els visitants tindran accés directe des de l’enllaç que figura en cada sala.

El web www.firesdemaig.cat es completa amb un punt d’informació i un espai FAQ’s amb preguntes i respostes a l’abast tant de visitants com d’expositors.

Accessibilitat