Notícia

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, presenta unes Fires de Maig amb imatge renovada

09 de maig de 2016

Els xefs Sergi i Xavier Torres seran els pregoners de les Fires, en un acte el divendres dia 20 de maig a les 10h a l’Auditori Municipal


 L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat del regidor de Promoció Econòmica J. Manel Montfort i de representants de la comissió organitzadora de les Fires de Maig, ha presentat la propera edició que tindrà lloc del 20 al 22 de maig. Regull ha destacat la nova imatge que presenten les fires enguany: “El disseny és molt encertat, aporta optimisme i claredat. I espero que la claredat del missatge, sigui indicativa d’un futur també amb una clara millora econòmica”. L’alcalde ha ressaltat la magnitud de les Fires de Maig de Vilafranca, amb un recinte firal de 17.000m2, i una representació de la societat penedesenca molt completa: “Les Fires de Maig són un aparador de tot el Penedès. Tot el que hi ha a la societat penedesenca és a les fires, i és important que hi sigui. Per això és important que hi hagi presència de moltes empreses del territori”.
 
El pregó de les Fires de Maig tindrà lloc el divendres dia 20 de maig, a les 10h, amb els germans Sergi i Xavier Torres, xefs del restaurant Dos Cielos amb estrella Michelin. L’acte es farà a l’Auditori Municipal i cal inscripció prèvia a promocioeconomica@vilafranca.cat. Acte seguit, es desplaçaran al recinte firal per a la inauguració oficial de les Fires, acompanyant l’alcalde Pere Regull. Aquest canvi en el format del pregó és una de les novetats d’aquest any, destacades pel regidor J. Manel Montfort, que ha parlat també del nou concepte del programa de Fires i la nova identificació de zones al recinte firal, la gimcana ‘Troba l’emoticona’ per incentivar la visita a tots els espais, o els nous premis de la Nit de l’Expositor en reconeixement de l’ús de les xarxes socials per part dels expositors. Montfort ha destacat l’increment d’expositors respecte la darrera edició, amb un 30% d’expositors nous.
 
A l’activitat comercial de les Fires, s’hi sumen un seguit de propostes lúdiques, culturals, formatives i enoturístiques. Destaca l’activitat a la Carpa de la Cuina del Vi, renovant l’aposta d’activitats enograstronòmiques amb un total de 9 propostes relacionades amb el vi i onduïdes per tècnics experts. Les places per participar de les activitats són limitades i cal inscripció prèvia.
 
Tota la informació amb el programa i les activitats de les Fires de Maig 2016 a http://firesdemaig.vilafranca.cat 
 
 

 

Accessibilitat