Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Obertes les preinscripcions per a participar com a expositor a les Fires de Maig 2023

13 de març de 2023

Les Fires de Maig o “dels enamorats” tornen al recinte firal de Vilafranca del Penedès els dies 12, 13 i 14 de maig de 2023, i amb elles arriba l'oportunitat de donar a conèixer i promocionar el comerç i les empreses del territori, tot connectant-les amb la població local.

És per això que totes aquelles empreses que vulguin participar enguany com a expositores al gran aparador multisectorial del Penedès ja poden presentar la seva preinscripció o sol·licitar informació per a participar-hi. Podran fer-ho des de la seu electrònica de l’Ajuntament de Vilafranca seu.vilafranca.cat o accedint a l’àrea expositors de www.firesdemaig.cat

Hi ha descomptes i promocions a disposició pels nous comerços que hagin iniciat la seva activitat empresarial amb posterioritat a l’1 de gener del 2022 i pels qui estiguin adherits al Carnet Jove.

Les Fires i Festes de Maig o “dels enamorats” de Vilafranca del Penedès són l’aparador del Penedès, un espai amb més de 17.000 m2, on empreses de diferents sectors ofereixen els seus productes i serveis presentant, any rere any, les seves novetats a la població de Vilafranca i les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf, principalment.

Durant 3 dies més de 30.000 persones acudeixen a descobrir les novetats i promocions d’empreses i comerciants.

Les Fires de Maig són una referència en el calendari de les fires de Catalunya, tant pel negoci directe generat, com l’induït al llarg dels dies previs i posteriors a la fira.

Accessibilitat