Notícia

Pere Regull: “És bàsic que els diferents sectors econòmics s’uneixin en les Fires per mostrar els seus productes”

27 de març de 2017

La nova imatge de les Fires de Maig evoluciona el concepte presentat l’any passat amb les emoticones de whatsapp de protagonistes.

L’Alcalde Pere Regull i el tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior, Joan Manel Montfort, acompanyats de diversos membres de la Comissió de Fires, l’alcalde i el regidor de Promoció Econòmica, han presentat aquest matí en roda de premsa la imatge de les Fires i Festes de Maig de Vilafranca, que tindran lloc del 12 al 14 de maig. Per part dels creadors de la imatge del certamen, l’empresa de comunicació Feedback MP, Albert Moreno explicava que la imatge de l’any passat, que utilitzava emoticones de whatsapp, va agradar força, ja que va bé “per il.lustrar tots els sectors de la fira”. La imatge d’enguany que s’utilitza en els diferents elements gràfics combina l’ús d’emoticones amb imatges fotogràfiques reals buscant que la interacció dels dos elements sorprengui qui ho vegi. Les banderoles , el programa, la publicitat, les xarxes socials, etc, tindran diferents protagonistes per tal de representar l’ampli ventall de sectors i activitats que es poden trobar a la fira.
El tinent d’alcalde Joan Manel Montfort, comentava que a un mes i mig de les Fires de Maig, l’ocupació de l’espai firal està ja al 75%. “Dels 80 expositors confirmats, 69 repeteixen d’altres edicions. Per tant, tenim un important percentatge de fidelització, del 86%”, ha afirmat el regidor. Montfort també ha desvetllat qui pronunciarà la conferència inaugural de les Fires el divendres 12 de maig. Serà l’ex conseller d’Economia de la Generalitat, Antoni Castells. El regidor també ha explicat dues novetats que es tiraran endavant aquestes fires. Un és l’anomenat ESPAI EMO, a disposició dels expositors per realitzar presentacions, demostracions, tallers, sessions informatives, trobades amb clients o qualsevol altra activitat que serveixi per reforçar la seva presència a les Fires de Maig 2017. Aquest espai, amb una capacitat de 80 persones, s’ubicarà a la sala d’actes de l’edifici de la Fassina, a tocar del recinte firal. “És un servei que dóna un toc empresarial i professional a les Fires”, ha dit Montfort. L’altre serà un servei adreçat als visitants que vulguin gaudir de la visita a les fires sense l’acompanyament dels infants. Es tracta de l’Espai Juga Fira, que podrà acollir infants de 6 a 14 anys que podran fer activitats relacionades amb l’esport, la cultura o les noves tecnologies. Les activitats seran totalment gratuïtes, amb una durada de trenta minuts i estaran guiades en tot moment per monitors del Casal de Vilafranca.
Per la seva banda, l’Alcalde Pere Regull ha afirmat que les fires i mercats han fet que Vilafranca sigui capital pel fet de ser punt de confluència de comerç. “Vilafranca no seria el que és sense les Fires. Quan ja no siguin necessàries les deixarem de fer, però això ho hauran de decidir tots els sectors que hi estan implicats”, ha dit l’alcalde. Per Pere Regull, les fires són l’aparador dels diferents sectors econòmics del Penedès i un termòmetre de l’economia territorial. “És bàsic que els diferents sectors econòmics, que són els que creen ocupació, paguen impostos, etc., vagi endavant i s’uneixin en les fires per mostrar els seus productes. L’economia del Penedès hi ha de ser i, si som capaços d’atraure gent de fora, encara millor, perquè són diners que es queden aquí”, ha remarcat l’alcalde.

Accessibilitat