Notícia

Pere Regull: “Les Fires de Maig se celebren perquè són útils. Un 75% dels expositors de l’any passat ja han confirmat la seva presència”

19 de febrer de 2019

Es presenta la imatge d’enguany de les Fires on destaca la presència dels quatre sectors principals (automoció, maquinària agrícola, equipament de la llar i el vi), sobre un fons net, molt de color i una estètica actual.

En roda de premsa s’ha presentat aquest migdia la nova imatge de les Fires de Maig d’enguany, amb la presència de l’alcalde Pere Regull, del regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort, i membres de la comissió de Fires. La imatge, segons afirmaven des de l’empresa de comunicació de la Fira, parteix d’una imatge consolidada de les Fires i “s’ha volgut crear una imatge central sobre un fons llis i net, molt de color i una estètica actual que permet molt de joc a les xarxes socials”. En la imatge central de les Fires destaca la presència dels quatre sectors principals (automoció, maquinària agrícola, equipament de la llar i el vi).
Joan Manel Montfort ha aprofitat per exposar algunes dades que ja es poden fer públiques sobre les fires d’enguany. Després de l’enquestes realitzades l’any passat entre els expositors on un 81% van manifestar que tenien intenció de tornar, “a hores d’ara ja estem en un 75% que han confirmat que vénen. Estem en el bon camí”, ha dit el regidor. Montfort també ha assegurat el manteniment de l’espai Jugafira i l’espai Demo i la continuïtat del pavelló de la Gamba com espai temàtic de l’equipament de la llar i ha remarcat l’aposta per la innovació que li va valer rebre accèssit del premi  d’innovació en el Congrés de Fires de Catalunya.
L’alcalde Pere Regull ha afirmat que “l’Ajuntament no ha decidit fer les Fires. Se celebren perquè són útils. Quan veus que un 81% dels expositors volen tornar i que un 75% ja han confirmat la seva presència, vol dir que hi ha negoci, benefici, activitat econòmica... i això és riquesa i llocs de treball”.
Per part dels diferents membres de la comissió de fires s’ha destacat que a nivell d’automoció les Fires tenen molt de ressò a Catalunya i que enguany serà una oportunitat òptima per veure vehicles elèctrics, híbrids, de gas i equipats amb noves tecnologies. Pel que fa a maquinària agrícola, les Fires de Maig de Vilafranca és l’exposició més important pel que fa a m2 de la demarcació de Barcelona, cosa que atrau molt de visitant forà.

Accessibilitat