Notícia

Projecte de suport al nedador vilafranquí Toni Ponce que participarà als Jocs Paralímpics de Rio 2016

11 de maig de 2016

Ahir es va presentar el projecte Destí Rio 2016, un projecte de suport al nedador vilafranquí Toni Ponce en la seva participació als Jocs Paralímpics de Rio que se celebraran el proper mes de setembre.
A la presentació del projecte van assistir la regidora d'Esports, Anna Doblas, i el regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort, acompanyats dels diferents patrocinadors (Serveis Mèdics Penedès i Club Natació Vilafranca) i col.laboradors (Complex Aquàtic, Hídric Gastrobar i Vilafranca Comerç) del projecte.
El projecte Destí Rio s’emmarca en les Fires de Maig ja que es desenvoluparà en un dels estands, i consistirà en una acció de rem. Per cada km de rem que es faci els patrocinadors aportaran 1 euro al projecte. L’activitat és gratuïta i els menors de 14 anys podran remar acompanyats d'un adult. 
El regidor Montfort va mostrar la satisfacció per poder col.laborar en aquest projecte i va destacar "l'encert d’haver ideat aquesta iniciativa tan participativa com original".
La regidora d'Esports, Anna Doblas, va destacar l'esforç i la trajectòria de Toni Ponce, que "només fa 3 anys que es prepara i ja ha aconseguit arribar a uns Jocs Paralímpics". Doblas va reiterar la il.lusió que "ens fa com Ajuntament de poder-hi ser en aquest projecte".
Finalment, el nedador vilafranquí Toni Ponce va agrair a patrocinadors i col.laboradors el seu suport i implicació, alhora que va agrair també a l’Ajuntament la implicació mostrada.

Accessibilitat