Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

S’entrega el premi de 1.300€ del sector de la llar sortejat en les Fires de Maig 2019

23 de juliol de 2019

Per segon any consecutiu, les Fires de Maig de Vilafranca del Penedès han fet entrega del xec de 1.300€ del sector de la llar. Aquesta és la segona vegada que se celebra el sorteig en el que hi han participat 222 visitants de les fires. El guanyador d’aquesta edició ha estat Jose Jiménez, veí de Santa Margarida i els Monjos. El sorteig es va realitzar el 19 de maig, l’últim dia de l’esdeveniment.

 

Enguany han col·laborat en el sorteig 13 empreses expositores del sector de la llar: Caser, Cervera Alumini i Vidre, Instal·lacions Parera, SL, La Botiga del Xavi, Macmobles Penedès, Metálicas Urbano, Nuk Decor, Ok Sofàs, Oportunissimo, Ricard Mateu, Santalucía Assegurances, SIA Biosca i Vilafranca Descans. L’acte d’entrega ha tingut lloc a l’edifici de l’Enològica amb la presència del regidor de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Joan Manel Montfort, i el representant de l’empresa expositora Smartmobel Home, Josep Vicent Gargallo, on es va omplir la butlleta afortunada del sorteig i on el guanyador va realitzar la seva compra per un valor mínim de 1.300€.