Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Preguntes freqüents

Les Fires de Maig de Vilafranca del Penedès són una de les fires multisectorials més importants i antigues de Catalunya.

Les Fires de Maig Virtuals estan distribuïdes seguint l’estructura tradicional de les Fires de Maig.

L’Espai Demo de les Fires de Maig Virtual és l’espai on es concentren les conferències i presentacions de productes i serveis que se celebren a les fires.

Amb un calendari que es distribueix al llarg dels 3 dies de fires, el visitant podrà gaudir des de la conferència inaugural que donarà el prestigiós conferenciant Emili Duró (divendres 22 de maig a les 9:15h), fins al concert dels 50 anys de la Societat Coral “El Coro” (diumenge 24 de maig a les 19h).

A les Fires de Maig tradicionals, la DO Penedès, juntament amb els estands d’Alimentació, conformen un espai anomenat “La Plaça del Vi”. En aquestes Fires de Maig Virtuals s’ha volgut traslladar l’esperit de la La Plaça del Vi en l’Espai Enogastronòmic.

A les Fires de Maig tradicionals, la Societat “El Casal”, juntament amb totes les seves seccions, organitza un espai on els més petits i joves puguin gaudir de jocs i activitats formatives. En les Fires de Maig Virtuals, “El Casal” ha planificat un programa d’activitats i jocs perquè els nens i nenes puguin jugar des de casa.

Cada expositor té diversos sistemes de comunicació amb el visitant. Així, en cada pàgina d’expositor hi haurà el número de telèfon fix, la pàgina web i el email de l’expositor. La gran majoria d’expositors també han indicat un número de telèfon mòbil i/o de whatsapp. Com a gran novetat, cada expositor tindrà un canal de videoconferència propi, a través de la plataforma Jit.si, per poder fer trobades concertades amb els visitants.

Les presentacions i ponències es realitzaran a través del canal de Zoom que hi ha a l’Espai Demo de les Fires de Maig Virtuals. L’accés és lliure, sense registre previ ni pagament. El visitant podrà accedir en tot moment a la presentació (tot i que es recomana connectar-se a les hores indicades), i per fer preguntes haurà d’utilitzar el xat del Zoom.

Per visitar les Fires de Maig Virtuals i participar en les seves activitats i presentacions, no serà necessari registrar-se ni deixar cap dada. Totes les activitats són gratuïtes.

La gran majoria d’expositors de les Fires de Maig Virtuals han preparat promocions i ofertes especials per les fires. Moltes de les promocions ja es podran materialitzar si es compra el producte o servei durant les fires, i d’altres s’acabaran materialitzant posteriorment, a partir dels contactes entre visitant i expositor iniciats durant les Fires de Maig Virtuals. 

Jit.si és una plataforma online que permet fer vídeoconferències amb vàries persones a la vegada.
A continuació us oferim un breu manual d´ús: Tutorial Jit.si

Accessibilitat