Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Preguntes freqüents

Què és l’Espai Demo?

L’Espai Demo de les Fires de Maig Virtual és l’espai on es concentren les conferències i presentacions de productes i serveis que se celebren a les fires.

Amb un calendari que es distribueix al llarg dels 3 dies de fires, el visitant podrà gaudir des de la conferència inaugural que donarà el prestigiós conferenciant Emili Duró (divendres 22 de maig a les 9:15h), fins al concert dels 50 anys de la Societat Coral “El Coro” (diumenge 24 de maig a les 19h).

Enmig, un gran nombre d’expositors i entitats presentaran els seus productes i serveis o faran conferències formatives, en presentacions curtes (de uns 30 minuts), gratuïtes i amb la possibilitat de interacció. A través de la plataforma Zoom, sense inscripció prèvia ni límit d’aforament, el visitant podrà gaudir des de casa de les presentacions tal i com ho hauria fet en unes fires presencials.