Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Preguntes freqüents

Què són les Fires de Maig Virtuals?

Les Fires de Maig de Vilafranca del Penedès són una de les fires multisectorials més importants i antigues de Catalunya.

Cada maig centenars d’expositors i milers de visitants, es troben a Vilafranca per descobrir les últimes novetats en Automoció, Maquinària agrícola, Llar, Comerç i Serveis, Alimentació i Entitats. Aquest 2020 a causa de la situació provocada per la pandèmia del Covid19, les Fires de Maig es converteixen en les Fires de Maig Virtuals, traslladant tota l’activitat al web firesdemaig.cat, esdevenint les primeres fires multisectorials virtuals que se celebren a Catalunya.

Del 22 al 24 de maig, més de 100 expositors de tots els sectors estaran disponibles al web per oferir promocions exclusives durant les fires, i atendre als visitants a través de les noves eines de videoconferència. A més a més, durant el cap de setmana es duran a terme un gran nombre de presentacions i activitats en els diferents espais de la fira (Espai Demo, Espai Enogastronòmic i Espai JugaFira), on també, a través de les noves tecnologies, es podran seguir als ponents i participar en les activitats.