Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

PUNT D'INFORMACIÓ

PUNT D’INFORMACIÓ
Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès
WhatsApp: 628 170 527
firesdemaig@vilafranca.org
HORARI D’ATENCIÓ I ACTIVITATS DE LES FIRES:

Divendres 22, de 10h a 14h i de 16h a 20h
Dissabte 23, de 10h a 14h i de 16h a 20h
Diumenge 24, de 10h a 14h i de 16h a 20h

Les Fires de Maig Virtuals estan distribuïdes seguint l’estructura tradicional de les Fires de Maig. Així els expositors es distribueixen en pavellons virtuals agrupats per sectors (Automoció, Maquinària agrícola, Llar, Comerç i Serveis, Associacions i EntitatsAlimentació). Dins de cada pavelló s’hi poden trobar els expositors, i cadascun té el seu propi estand en forma de pàgina web. Dins de cada expositor, el visitant trobarà una breu explicació de l’activitat de l’expositor, totes les dades de contacte, les ofertes i promocions que presenten per fires, vídeos, catàlegs i fulletons descarregables, el link al canal de videoconferència per connectar-se -juntament amb un número de whatsapp per demanar hora-, i en cas de que realitzi presentacions a l’Espai Demo, el dia i la hora en la que farà la presentació.

Paral·lelament a la Fira Virtual, en el web el visitant trobarà diferents apartats per gaudir de presentacions, conferències i activitats lúdiques. Sota el nom de Espai Demo, Espai JugaFira i Espai Enogastronòmic, el visitant podrà gaudir d’un ampli programa d’activitats i participar a través de plataformes de videoconferència.

Penedès TV també durà a terme una programació especial, que es podrà seguir per ràdio, televisió i per la seva plana web.

En tot moment el visitant disposarà d’un punt d’informació virtual, amb un servei de xat online per respondre a totes les consultes i dubtes.

Igualment a través de les Xarxes Socials de les Fires de Maig (Facebook, Twitter i Instagram) el visitant podrà estar al corrent de totes les novetats i fer un seguiment de les activitats.

.
FUNCIONAMENT DE LES VISITES VIRTUALS PERSONALITZADES AMB EXPOSITORS DURANT LES FIRES

Els expositors poden oferir visites virtuals personalitzades; aquestes es duran a terme utilitzant la plataforma Jit.si (podeu consultar el manual d'ús aquí), concertant prèviament la visita a través del número de WhatsApp que s'indica a la fitxa de l'expositor. 
 
FUNCIONAMENT DE L’ESPAI DEMO

Les activitats dels diferents Espais es duran a terme en alguns casos  a través de la plataforma Zoom de les Fires de Maig i en d'altres casos a través d'streamings de Youtube o Instagram. A la fitxa de cada activitat trobareu tota la informació. 
 

Trobareu més informació a l'apartat PREGUNTES FREQÜENTS