Comerç

Del 12 al 14 de maig tornen les Fires de Maig a Vilafranca

26 de abril de 2023

Ahir al migdia es va presentar una nova edició de les Fires de Maig de Vilafranca així com la nova imatge que les identificarà enguany. Les fires se celebraran els dies 12, 13 i 14 de maig al recinte Firal de la Zona Esportiva com és habitual.

La presentació ha anat a càrrec de l’alcalde de la Vila, Pere Regull, del regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Joan Manel Montfort, i de diversos membres de la Comissió de Fires, organitzadora del certamen.

Les Fires de Maig de Vilafranca van generar un impacte econòmic de gairebé 5 MEUR

21 de juny de 2022

Les Fires de Maig de Vilafranca del Penedès 2022, celebrades del 13 al 15 de maig, suposaven el retorn al format presencial després de dues edicions, en els quals la pandèmia va obligar a fer unes Fires de Maig virtuals (edició 2020) o en format mixt (edició 2021). No obstant, l’organització d’enguany també va haver de patir una doble incertesa: a principis d’any encara es dubtava de la viabilitat de la celebració de les fires, així com el desconeixement de quina seria la rebuda i la resposta per part dels visitants potencials.

Les Fires de Maig de Vilafranca se suspenen arran de la situació sanitària

17 de març de 2021

Arran de la situació de pandèmia actual i de les mesures que impossibiliten celebrar actes massius, l’Ajuntament de Vilafranca, d’acord amb la Comissió de Fires de Maig, ha decidit suspendre la celebració de les Fires i Festes de Maig o dels Enamorats d’enguany, que habitualment tenen lloc a mitjans de maig. La decisió afecta tant a les fires presencials com a les virtuals.

Subscriure a RSS - Comerç
Accessibilitat