Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Lliurat el premi de 3.000€ en automoció sortejat durant les Fires de Maig 2023

09 de juny de 2023

Durant les Fires de Maig d’enguany, que celebren a la seva setzena edició, s’han sortejat 3.000€ entre totes les persones majors d’edat que han signat el precontracte de compra d’un vehicle a qualsevol dels 15 concessionaris adherits en la campanya promocional. 

En el transcurs de les fires s’han venut 107 automòbils dels participants en el sorteig; el premi ha estat sortejat entre tots els seus compradors. La procedència d’aquests és variada; el 66% dels compradors eren de Vilafranca i comarca, un 11% del Baix Penedès, un 7% del Garraf,  un 5% de l’Anoia i l’11% restant procedien de municipis d’altres comarques com Barcelona, Santa Coloma, Sant Just, Vallirana, Corbera de Llobregat, Martorell, Torredembarra i Roda de Barà.

En aquesta edició l’afortunada ha sigut Viktoriya Korkozha, veína  de Calafell, que durant les Fires de Maig va adquirir un SEAT Arona. El venedor del concessionari Joumóvil, SA., Jonathan De la Calle, ha lliurat el vehicle davant la presència del Regidor Coordinador de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior de l'Ajuntament de Vilafranca, Joan Manel Montfort. 

Lliurament del premi
 

Accessibilitat